مشاوره حقوقی رایگان - عودت کارت هدیه بدون دریافت رسید

سلام
من کارمند بانک هستم
4 سال پیش تعدادی کارت هدیه جهت ابطال دریافت کردم و به فرستنده کارت رسیدم، طی تماس تلفنی فرستنده کارت در همان روز کارت ها را عودت دادم و رسیدی ندارم. کارت ها نقد شده و فرستنده کارت به دلیل اختلاس به علت های مختلف بازداشت هست و منکر شده که کارتها را خرج کرده و گفته که رسید داره که کارت را تحویل بنده داده.
من جهت ادای توضیحات بازپرس باید به دادسرا مراجعه کنم.
چطور ثابت کنم که کارتها را عودت دادم و چهار سال از موضوع گذشته و چیزی خاطرم نیست؟

پاسخ ها :

عودت کارت هدیه بدون دریافت رسید اثبات عودت کارت هدیه عودت کارت هدیه