مشاوره حقوقی رایگان - استعلام دایر و یا بایر بودن زمین

سلام وقت بخیر من یک زمین از ورثه در روستایی خریداری کردم. طبق مبایعه نامه هر کس این زمین را بخرد زمین پشت آن که الان بایر است ولی قبلا درختکاری و چاه آب داشته نیز به خریدار تعلق خواهد گرفت.
اکنون سوال من اینجاست که چطور متوجه بشم که ایا این زمین جز املاک منابع طبیعی و زمین شهری هست یا خیر؟
چون فعلا نه قصد فروش دارم و نه قصد دیوارکشی.
فقط میخوام استعلام را بگیرم و از وضعیت زمین اگاه شوم

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام شما می تواند به اداره منابع طبیعی محل سکونت مراجعه کرده وطبق نقشه هوایی معلوم خواهد شد جرمنابع طبیعی هست یا نه البته طبق ماده 6منابع طبیعی اگه جز منابع طبیعی باشه حتی سند رسمی داشته باشین کارساز نخواهد بود