مشاوره حقوقی رایگان - آیا حیاط آپارتمان قولنامه‌ای قابل فروش است؟

با سلام
یک واحد از آپارتمان چهار طبقه‌ی حیاط داری را خریداری کردم و بعد از ورود به ساختمان متوجه شدم که صاحب خانه یکی از واحد ها حیاط آپارتمان را از نفر قبلی خرید کرده و اقدام به پارک ماشین کرده است. در قولنامه بنده و نفرات دیگر از این موضوع چیزی قید نشده است ولی آن شخص مدعی است که پول پارکینگ (حیاط مشاع) را پرداخت کره و در قولنامه نیز ذکر شده است.
سوال اینجاست آیا همسایه های دیگر از این حیاط ندارد که بدون هماهنگی فروخته شده!؟ و آیا امکان مشاع شدن پارکینگ (حیاط) وجود دارد؟
چه اقدامی باید انجام دهیم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
حیاط جزو قسمتهای مشاع یک آپارتمان بوده و در مالکیت تمام مالکین قرار دارد و فروش آن جایز نیست ولو اینکه حق استفاده از حیاط صرفا برای یک واحد باشد.