درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو

سلام . دو سمت فروشگاه ما پارکینگ ساختمان هست و مشتری ها برای خرید ماشین خودشون رو روی پل پارک میکنن و همسایه ها مارو مسئول این اتفاق میدونن و الان به حدی رسیده ک فحاشی میکنن و مزاحم کسب هستند میخواستم بدونم این که ی نفر دیگه بدون اطلاع ما میاد و ماشین رو روی پل میزاره و داخل فروشگاه ما میاد واقعا به ما مربوطه ؟ ما میتونیم بخاطر اینکه دارن مزاحم میشن کاری انجام بدیم؟

پاسخ ها

مطابق ادله شکایت متصور است

شما مقصر نیستید ولی بهتر است که مسالمت آمیز موضوع را حل فصل کنید

خیر این موضوع به شما ارتباطی ندارد 

سلام شما مسئول بی‌قانون بودنِ مشتری‌های فروشگاه نمی‌باشید و به شما این موضوع ارتباطی پیدا نمی‌کند. بنابراین در صورت اهانت و مزاحمت، شکوائیه مرتبط را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

خیر، شما مسئول پارک خودروهای مشتریان روی پل همسایه‌ها نیستید چون این عمل توسط مالک خودرو انجام می‌شود، اما چون اعتراض و مزاحمت به شما وارد می‌شود می‌توانید با استناد به ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی بابت مزاحمت و فحاشی از همسایگان شکایت کنید و در صورت تکرار، تأمین دلیل از شورای حل اختلاف یا کلانتری بگیرید تا ثابت شود تخلف از جانب شما نبوده است

 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص