مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند تمامی ملک به نام یک پسر

سلام. پدر من در آستانه 90سالگی که 6 بار هم سکته کرده در بیمارستان بستری بوده. سند تمامی املاک کشاورزی خود را به نام یکی از برادرم در دفترخانه انتقال داده. بدون اطلاع ما. حالا پدر یک ساله فوت شده. و در زمان انتقال سند دو نفر شاهد همراهشان بوده که پدر گفته حق بقیه فرزندانم را هم بعد از من تقسیم کن و تحویل بده. حالا تکلیف ما شش نفر چیه . لطفاً راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چون سند بنام برادر زده شده هیچ راهی نیست مگر خودش و وجدان خودش.همین

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

به لحاظ قانونی کاری نمیشه کرد مگر برادر خودش بخواد سهم بقیه را بده