مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات ورودی و خروجی خطی را که بنام خودم میباشد را چطوری بگیرم؟

با سلام و عرض ادب ، خط ایرانسل اعتباری خودم را به دلیل بی اعتمادی نامزدم میخواهم از مخابرات بگیرم. متاسفانه یک نفر به ایشان می گوید که من با کسی در ارتباط هستم و ایشان نیز چندین بار که با من تماس گرفته اند گفته اند که خط تلفن من مشغول بوده و من در همان زمان با هیچکس در حال مکالمه نبوده ام من هر کاری را برای اثبات حرفم که با کسی در ارتباط نیستم را توضیح دادم که ایشان قانع نشدند میخواهم پرینت مکالمات ورودی و خروجی خودم را برای اثبات حرفم و اینکه بی اعتمادی ایشان به من از بین برود. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

با درخواست به ریس مخابرات