مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام
من از 1 بهمن 97 با اینکه باردار بودم در شرکتی کار پیدا کردم و مشغول به کار شدم و 29 اردیبهشت 98 زایمان کردم، تا روز آخر هم سر کار بودم و بعد از آن 9 ماه از بیمه مرخصی زایمان استفاده کردم و قاعدتا باید 29 بهمن 98 به سرکار بازمیگشتم که مشکلی پیش آمد و با هماهنگی کارفرما 1 اسفند 98 به کارم برگشتم و کارم رو ادامه دادم تا الان که به دلیل مشکلات مالی شرکت قراره از کار بیکارم کنه. خواستم بدونم با این شرایط امکان استفاده از بیمه بیکاری رو دارم؟
ممنون از اینکه وقت میزارین و پاسخ میدین.

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادببله با توجه به اینکه کارفرما قصد اخراج شما رو دارد حتما میتوانید از این مزیت استفاده نمایید اما مهلت اعلام و استفاده از بیمه بیکاری به استناد بند ب ماده 6قانون بیمه بیکاری ،30روز از تاریخ وقوع بیکاری می باشد،البته مراجعه پس از 30روز در صورت عذر موجه و تایید هیات حل اختلاف با ارائه مستندات کافی ،تاسه ماه امکان پذیر می باشد.موفق باشید.

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 09127797726
خانم عامری بگید از طرف امیری