مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از دادن صورتجلسه

سلام
براى موضوعى به كلانترى مراجعه كرديم و صورتجلسه كردند، اما مامور با وجود اصرار اينجانب از دادن كپى صورتجلسه به من امتناع كرد.
آيا اين قانونى است؟ اگر نه، چگونه ميشود براى اخذ صورتجلسه اقدام نمود؟
با تشكر

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. اگر موضوع شما به هر طریقی به مرجع قضایی کشیده شد و به آن صورتجلسه نیاز داشتید از مرجع قضایی بخواهید که از کلانتری استعلام نماید و در این صورت کلانتری صورتجلسه را برای مرجع قضایی ارسال می نماید . موفق باشید

مهدی اصغری مقدم

مهدی اصغری مقدم :

استان :

درود. مطابق قانون آیین دادرسی مدنی و نیز آیین دادرسی کیفری و قانون دسترسی به اطلاعات باید تصویر صورتجلسه به شما داده شود. در صورت امتناع با پلیس197 تماس بگیرید و از مامور مربوطه شکایت کنید