مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام. همسرم رفته از محضر داری که پیش آن عقد کردیم و دوستش هست یک دست خط گرفته که من داخل محضر مهریه ام رو تمام و کمال دریافت کردم و پایه برگه رو محضر دار که عاقد هم بود مهر زده و امضا کرده. آیا دادگاه همچین چیزی رو به عنوان مدرک قبول میکنه؟ مهریه بنده 14 عدد سکه تمام هست. با تشکر.

پاسخ ها :

بخشش مهریه در دستنوشته بخشش مهریه روی کاغذ شرایط بخشش مهریه بخشش مهریه مهریه