مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ در دادگاه

سلام، خسته نباشید
من طی درگیری پدرم رو در بیابون زدن. من وقتی رسیدم بیمارستان از موضوع خبردار شدم. وقتی اومدم دم در بیمارستان دوستان افرادی که پدرم رو زدن را دیدم و صدا کردم تا شماره یکی از افراد داخل دعوا را بگیرم و زنگ زدم. چند روز بعد صاحب شماره از من شکایت کرده و گفته زمانی که شماره میگرفتن در حضور اون دو نفر به من فحاشی کردی و من رو تهدید به مرگ کردی.
یکی از شهود به دروغ رفته شهادت داده و شهود دیگر نرفته.
سوال اولم اینه که شهود که نرفته و نمیخواد بره دادگاه میتونه به زوری بیاره؟
و سوال دوم ایا اگر شخصی جایگزین اون فرد کنن که اون جا بود، من میتونم از طریق آنتن دهی موبایل فرد ثابت کنم کسی که وارد داستان کردن اون جا نبوده.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام به لحاظ قانونی لزومی به حضور شاهد دوم نیست ولی شما میتوانید دلایل بی گناهی خود را به شعبه ارائه دهید.