مشاوره حقوقی رایگان - استرداد کالای خریداری شده

سلام، وقتتون بخیر.
من مدتی پیش یک عدد ماسک با واسطه از شخصی خریدم. بعد از باز کردن پکیج ماسک، متوجه شدم که ماسک کوچک هست و جهت تعویض با سایز بزرگتر اقدام کردم. فروشنده گفتند به دلیل باز شدن پکیج کالای پزشکی باز شده پس گرفته نمی شود. من از این آقا هیچ اطلاعاتی ندارم نه آدرس دارم، نه فاکتور به من دادن، فقط یک شماره موبایل دارم. به هیچ طریقی نمیتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . سعی کنید برای تهیه ی ماسک به داروخانه ها و مراکز رسمی مراجعه کنید