مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام علیکم
من پسری 15 ساله هستم
1 پدر و مادرم در قید حیات هستند و از هم جدا نشده اند آیا میتوانم حکم رشد بگیرم؟
2 حکم رشد برای چه ارگان هایی معتبر است؟
به عنوان مثلا میتونم بدون ولی سیم کارت بگیرم یا حساب بانکی باز کنم و برای ثبت نام در جایی ولی خودم رو نبرم؟
3 لطفا تمامی مراحل گرفتن حکم را از دادخواست تا اخرین مرحله بفرمایید

4 هزینه اش چقدره. ؟

5 حکم رشد کلا چه مزایایی دارد

ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1بله به دادگاه باید دادخواست بدهید.
2.بله برای کلیه کارهای اداری و بانکی معتبر است
3.ثبت دادخواست در دفتر خدمات قضایی و حضور در دادگاه و صدور حکم رشد .
4.هزینه دفترخدمات قضایی بین صد تا 150 هزارتومان.
5.در کلیه کارهای اداری و بانکی که نیاز به اجازه ولی دارید میتوانید خودتان اقدام کنید