مشاوره حقوقی رایگان - حکم 1 گرم و 40 سانت شیشه برای فرد بدون سابقه قبلی

باسلام
از پدر بنده که حدود 60 سال سن دارد در راه آهن تهران مقدار 1 گرم و 40 سانت شیشه گرفتند، در ابلاغیه اولیه اعلام شده که باتوجه به اقرار صریح متهم حمل 1 گرم و 40 سانت شیشه توسط ایشان محرز شده و قرار جلب به دادرسی متهم صادر می شود. اما در خصوص اتهام نامبرده مبنی بر استعمال مواد یاد شده نظر به عدم کفایت ادله قرار منع تعقیب صادر و اعلام میشود.
میخواستم بدونم باتوجه به اینکه ایشان هیچ سابقه قبلی ندارد حکم به چه صورت خواهد بود؟ باتوجه به اینکه 3 روز پیش این ابلاغیه آمده، آیا نیاز به اعتراض به این ابلاغیه میباشد؟ لازم به ذکر است پایپ مصرف نیز از پدرم کشف شد ولی مامور راه آهن با اظهار اینکه قصد کمک به ما را دارد از من خواست تا پایپ را داخل سطل زباله بندازم. و در گزارش خود چیزی در مورد همراه داشتن ابزار مصرف ذکر نکرد. آیا بهتر نیست پدر من مصرف کننده تلقی میشد؟ الانم باتوجه به اینکه بسیار پشیمان شده حدود 10 روزه که مصرف نکرده است.
باتشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از دادسرا پرونده به دادگاه ارجاع میشود و اگر سابقه نداشته باشند میتوانند از تخفیف و تعلیق و آزادی مشروط و .... استفاده کنند.ضمنا اعلام کنند پشیمانند