مشاوره حقوقی رایگان - وکیل کلاهبردار از اب درامد چگونه ثابت کنم

با یک مزاحم خیابانی که جلوی من مزاحم یک دختر شد درگیر شدم و از اسپری فلفلی در چشمانش استفاده کردم همراه پلیس گشت به کلانتری اعزام شدیم در انجا با وکیلی اشنا شدم گفت اگر شاکی رضایت ندهد دوسال زندان داری از ترس ابرو و زندان نرفتن گردنبند طلایم را که در گردنم بود به او دادم تا رضایت شاکی را بگیرد و من را ازاد کند و گردنبند را از گردنم باز کرد و بدون توجه کسی ان را در جیبش گذاشت، هیچ سند و مدرک و رسیدی به من نداد، وقتی به دادستانی رفتیم درانجا متوجه شدم شاکی رضایت داده بود و همانجا بلاقید ازاد شدم، به وکیل که همراهم بود گفتم گردنبندم را پس بده اما او انکار کرد که من چیزی از تو نگرفتم حالا چگونه میتوانم گردنبندم که ارزش ان هفت میلیونه پس بگیرم، مطمئن نیستم در کلانتری دوربین بوده و ضبط کرده،

پاسخ ها :

استرداد طلا از وکیل کلاهبرداری وکیل وکیل