مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ ساختمان

باسلام. من ساکن ساختمان 5طبقه هستم. در این ساختمان 4نفر ساکن هستند. طبقه اول خالی است و مالک آن 9ماه است حق شارژ پرداخت نکرده و میگوید من دیگه پرداخت نمیکنم و قبلا نصف شارژ را پرداخت میکرد و طبقه 5 نیز 6ماه است حق شارژ را پرداخت نکرده و میگوید من 1نفر هستم و بابت پول آب باید کمتر پول آب پرداخت کنم در صورتیکه داماد و دخترش اکثرا در آنجا بسر میبرند و در جلسه قبول کرد که برای آسانسور ایست اضطراری بگذاریم در صورت قطع برق مشکلی نداشته باشیم قبول کرد ولی پول را پرداخت نکرد طبقه 1 هم گفت من که زندگی نمیکنم و پول را هم نمیدهم. در ضمن بیمه ساختمان را هم قبول نمیکند و یکی از منبع تغذیه درب پارکینگ را هم برداشته بود که بعد از یکمدت گذاشت ولی خراب شده بود در صورتیکه درب پارکینگ ها جزو مشاع است. لطفا مرا راهنمایی کنید در صورتیکه دوست ندارم شکایت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام و احترام
مدیریت ساختمان بر مبنای قانون تملک آپارتمان ها می‌تواند جهت اخذ شارژ و هزینه ها اقدام نماید