مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ خودرو توقیفی

باسلام .
خودروی وانت پیکان بنده، هفت سال پیش به خاطر داشتن خلافی توقیف شده. الان که میخوام ترخیص کنم و توانایی پرداخت هزینه پارکینگ رو ندارم. در ضمن خودرویی که سالم توقیف شده الان یک جای سالم تو بدنش پیدا نمیشه. راهی هست که بتونم حداقل نصف هزینه رو کم کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

در صورتیکه در برگه توقیف سلامت بدنه خودرو ذکر شده و خسارت وارده ناشی از بی مبالاتی متصدی پارکینگ بوده، میتوانید دعوای مطالبه خسارت علیه متصدی پارکینگ و حمل کننده مطرح کنید
بابت عدم توانایی در پرداخت هزینه پارکینگ اقدامی بنظر نمییرسد،