مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت در حین مرخصی سربازی

با سلام و خسته نباشید. خدمتتون عارضم برادر کوچکم آخرین فرزند خانواده که مشغول خدمت در پادگان نیروی زمینی ارتش بوده و در زمان سپری کردن مرخصی و با سابقه خدمتی حدودا دو سال، در خانه صبح هنگام در بستر خواب، جان باخته. جواب پزشک قانونی هم تشخیص مسمومیت و سمی و آلوده شدن بدن بوده. خواهشمند هستم یک راهنمایی بفرمایید که دیه برادرم به چه صورت هست؟ متشکرم از لطفتون.

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

چنانچه پزشک قانونی مسمومیت ومرگ ناشی از مسمومیت را با محیط پادگان مرتبط بداند می توانید پیگیر دیه باشید