مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه مستاجر

سلام. به مدت دو سال مستاجر منزلی بودیم که قرارداد سال اول توسط بنگاه و قرارداد سال دوم به صورت دستی نوشته شده. در زمان تخلیه مبلغ رهن ما 30000000 بود که موجر 25000000 به ما پرداخت کرد و 5000000 آن را به عنوان تعمیر منزل پیش خودش نگه داشت. قرار شد بعد از تعمیرات هزینه مربوطه را کسر و مابقی را عودت بدهد. الان بعد از دو ماه و انجام تعمیرات، مابقی پول رو پس نداده. آیا میشه با شکایت مابقی پول رو پس گرفت؟ هزینه تعمیرات مربوط به رنگ کابینت ها بوده.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و استرداد مابقی وجه را بخواهید و سپس دادخواست مطالبه بدهید