مشاوره حقوقی رایگان - کنکور دادن به جای شخص دیگر

با سلام. در مورد اين كه يک شخص كه الان پزشک مي باشد، در سال هاي قبل جاي برادران خود امتحان داده و يكي از اون ها الان داروساز و داروخانه دارد و ديگري هم دو بار امتحان داده به جاي اون هر دو قبول شده. ولي ايشان اخراج شدن هر دو بار به دليل تعداد زياد مشروط شدن و ميخوام بدونم الان تكليف اينا چيه؟ هم اون كه داروخانه دارد هم اين كه دو بار قبول شده و هم كسي كه جاي اينا امتحان داده و الان پزشک در حال كار كردن است.

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

مجازات فردی که بجای دیگری شرکت کرده علاوه بر مجازات های اداری و انتظامی، جزای نقدی خواهد بود