مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صوری بودن مبایعه نامه

با سلام پدر اینجانب در تاریخ 25 .11.1369یک مبایعه نامه را که دایی اینجانب برای گرفتن وام بوده امضا میکند به این موضوع که اینجانب 500 متر زمین فروختم به اقای س.ب به ابعاد 20در25 که از طرف جنوب وصل به خانه الف.گ و از شرق وصل به خیابان 60 متری و مبلغ ان را به صورت پنجاه هزار تومان نقد توسط خریدار به فروشنده پرداخت شده و بها مورد معامله یک میلیون دویست پنجاه هزار تومان است که الباقی طی دو فقره چک بانک سپه به شماره 755774و755773هر یک به مبلغ ششصد هزار تومان در وجه فروشنده کارسازی شده و توسط خریدار به فروشنده تسلیم شده است که فروشنده اقرار به وصول تمامی وجه مورد معامله نموده است این معامله در صحت عقل و سلامت بوده است این نوشته از روی متن مبایعه نامه است و شاهد هم فقط برادرانم بوده اند و چون شورای روستا در مغازه خودمون بود پدرم برای اینکه دایی برای نشان دادن به بانک برای گرفتن وام میخواست مهر شورای روستا را هم میزند پای این مبایعه نامه حال بعد 30 سال دایی اینجانب با طرح دعوی در دادگاه خواهان زمینی هست در صورتی که طبق گفته پدرم و برادرانم اصلا معامله ای نبوده و از طرفی چون بعد 30 سال هیچ گونه مدرگی در بانک نمیباشد که ما ثابت کنیم اصلا چکی در کار نبوده و حتی کسی به نام الف.گ وجود خارجی در روستای ما نداشته در ضمن زمین مورد نظر در 30 ساله پیش هیچ ارزشی نداشته و تازه در طرح کمربندی جدید گرگان قرار گرفته و ارزشمند شده پدر اینجانب در سال 1390 تمام زمین مورد موضوع را به این جانب طبق مبایعه نامه محضری واگذار میکند دادگاه شهادت برادرانم که پای مبایعه نامه هست را قبول نمیکند حتی در شماره چکهای یاد شده نه تاریخی وجود دارد نه چیزی حال از شما تقاضای راهنمایی دارم بسیار ممنونم

پاسخ ها :

اثبات صوری بودن مبایعه نامه ملک برای دریافت وام معامله صوری برای دریافت وام اثبات صوری بودن مبایعه نامه ادعای مالکیت ملک بر اساس مبایعه نامه صوری مبایعه نامه صوری معامله صوری