مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک مرحوم به دیگری

با سلام و عرض ارادت
حدود دو سال پیش ملکی سند دار خود را در شهر با ملکی نسقی در روستا تعویض کردم و فروشنده در بیع نامه متعهد به بنام زدن قبوض در دفتر ثبت شد
اما فروشنده متواری شده و خبری از او ندارم
و بعد دوسال پیگیری اداره برق به من گفته ملک از سال 86 در رهن بانک بوده و اقساط بانک پرداخت نشده و صاحب اصلی ملک فوت کرده و پدر و مادر مرحوم و یگانه فرزند صغیرش ملک را بنام همسر مرحوم صلح کردند و امضای فرزند نافذ نیست اکنون همسر مرحوم بعد صلح نامه ملک را به ما فروخته
تکلیف ما چیست ملکی که هم اکنون در دست داریم هم در رهن بانک است و هم پسر مرحوم در صلح نامه صغیر بوده چه باید بکنیم
با تشکر

پاسخ ها :

تورابي‌  رستم‌پور

تورابي‌ رستم‌پور :

استان :

هم می‌شود دادخواست فک ذهن داد
هم دادخواست ابطال به لحاظ مستحق الغیر