مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی فرهنگیان

با سلام شرایط کمیسیون پزشکی فرهنگیان چگونه است ؟ اگر پدر و مادرم در قید حیات ولی بیماری زمینه ای داشته باشند شامل کمیسیون می شود ؟ و نیاز به مراقبت هم دارند ایا شامل کمیسیون می شود ؟ و می توانم برای انتقالی و جابه جایی استفاده کنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما حقوقی نیست. به اداره آموزش و پرورش باید مراجعه و سوال کنید