مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به منزل خالی همسایه

باسلام و عرض ادب
من ساکن طبقه اول و زیر واحد ما یک واحد خالی از سکنه میباشد
طی تماس مالک این واحد مشاهده شد که از طبقه ما آب نفوذ کرده و نصف سقف و کابینت ها تماما آسیب دیده
در صورتی که از واحد ما هیچگونه نمی مشاهده نمیشد
در حضور ایشان نشت یا با تشخیص ترکیدگی آب از واحد من را داد و تخریب و تعمیر گردید نشت آب در حد یک قطره بود مشخص بود این مقدار خسارت مربوط به مدتها نشت آب بوده
با توجه به اینکه این واحد اگر ساکن داشت و یا زودتر اطلاع می ‌دادند خسارت بسیار ناچیز بود
آیا باز هم کل خسارت را بنده می‌بایست بدهم
کابینت ایشان قدیمی میباشد و رنگ مشابه برای تعمیر وجود ندارد

پاسخ ها :

خسارت نشتی آب به همسایه خسارت نشتی آب در ساختمان خسارت نم دادن سقف در آپارتمان خسارت به همسایه خسارت