مشاوره حقوقی رایگان - نسق - صدور رونوشت

با سلام
من یه نسقی به اسم پدربزرگم هست که سال 49 تنظیم شده. متاسفانه توو اون زمان به امضای سردفتر وقت و نماینده اصلاحات ارضی نرسیده. اما خلاصه معامله و مستندات هم توی جهاد، هم دفترخانه و هم اداره ثبت موجوده.

1- این مسئله چه جوری باید حل بشه؟

2- ایا جز امور باقی مانده هست؟

3- دفترخانه گفته رئیس جهاد شهرستان باید بیاد امضا کنه تا فرایندش طی بشه اما ایشون نمیاد! چکار باید بکنم؟

ممنون

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد