مشاوره حقوقی رایگان - چه زمانی بیمه بیکاری من واریز میشود؟

عرض سلام و ادب خدمت شما
بنده از اول اردیبهشت به علت عدم نیاز بیکار شدم و در سامانه هم‌ ثبت نامم رو انجام دادم. 15تیر برایم پیامک شماره حساب و شبا دریافت کردم و فرستادم اما تا الان خبری نشده و یک ریال واریزی نداشتم.21مرداد هم ثبت نام در سامانه برای احراز هویت و ...را انجام دادم همچنان در سایت میزنه در حال بررسی کارشناس اداره کار. خواهش میکنم بفرمایید چقدر قرار هست زمان ببرد تا کارهایمان انجام شود و پولمان را واریز کنن الان چهار ماه گذشته و خسته شدیم از این وضعیت. من باید چه کاری انجام‌ بدهم تا کارهایم هر چه سریعتر پیش برود؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سلام
این امری اداریست. باید در اداره مربوطه حل شود.
اگر حل نشد میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت و الزام تامین اجتماعی را به پرداخت بیمه بیکاری بخواهید.