مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ قولنامه و اثر انگشت

سلام برادر من بعد از فوت مادرم زمینی که به مادرم ارث رسیده الان ادعا میکند که زمین را از مادرم خریداری کرده است ولی من ادعا میکنم که تاریخ که در قولنامه ثبت کرده اند چند سال قبل از تنظیم سند هستش و اثر انگشت هم ندارد ایا برادرم با توجه به درست نبودن تاریخ قولنامه و اثر انگشت که ندارد میتواند سند بزند. ممنون اگر پاسخ بدهید

پاسخ ها :

ادعای خرید ملک از متوفی تاریخ قولنامه مالکیت ملک قولنامه سند