هیچ منعی ندارد اگر آن املاک متعلق به خودش است میتواند همان را انتقال دهد
سلام دوست عزیز سابقا پرسش شمارا پاسخ دادم
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، زوجه در مقام استیفای حقوق قانونی خویش، میتواند نسبت به معرفی اموال زوج اعم از منقول و غیرمنقول اقدام نماید و الزاماً ملک مسکونی مستثنی میگردد بعنوان تنها سرپناه و سکونت بالفعل محکوم علیه ، بلکه سایر املاک و داراییها نیز قابل معرفی هستند. ثانیاً، زوج مکلف است نسبت به پرداخت مهریه زوجه اقدام نماید و این پرداخت میتواند از طریق انتقال مالکیت اموال یا فروش آنها و پرداخت وجه حاصله صورت پذیرد که این امر به توافق طرفین بستگی دارد. ثالثاً، در صورت عدم توافق طرفین، دادگاه با بررسی وضعیت اموال زوج و با در نظر گرفتن حقوق زوجه، تصمیم مقتضی را در خصوص نحوه استیفای مهریه اتخاذ خواهد نمود. تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته میشود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و سکونت بالفعل محکوم علیه نباشد سایر اموال و سهم الارث با مزایده و یا تادیه توسط سایرین قابل اقدام است.
اموال محکوم علیه با رعایت ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی به عنوان مستثنیات قابل توقیف و مزایده و تقدیم به محکوم له است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.