مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام چند وقت پیش با یک ‌خودرو پژو پارس تیو فایو مدل 97 تصادف کردم که تو تصادف درب سمت راننده کلا تعویض شد درب عقب به اندازه کف دست رنگ شد گلگیر جلو هم مقداری ضربه که با صافکاری بدون رنگ اوکی شد و ‌پا رکاب که ضربه خورد ، خواستم بدونم بابت این خسارت چقدر افت قیمت باید پرداخت کنم و اگر توان پرداخت نداشتم تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

افت قیمت باتوجه به مدل و رنگ شدگی قبلی خودرو توسط کارشناس دادگستری محاسبه میشود