مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

با سلام و خسته نباشید. من با یک خودروی پژو 405 مدل 95 تصادف کردم. رفته شکایت کرده و مطالبه خسارت افت قیمت کرده. اگر اثبات بشه، میشه اقساطی کردش؟ من یک راننده تاکسی هستم اون هم اجاره ای هیچی هم به نامم ندارم که پولش رو بدم. آیا زندان داره؟ میشه اعتراض کرد؟ خواهشا راهنمایی کنید. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

ناتوانی در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو پرداخت اقساطی خسارت افت قیمت خودرو اعتراض به خسارت افت قیمت خودرو خسارت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو در تصادف تصادف افت قیمت خودرو خودرو