مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

باسلام. خانم من بابت مهریه ملک پدر منو که بخاطر وام ضامن من شده را از طریق اداره ثبت توقیف کرده آیا من میتونم درخواست اعسار بدم. باتشکر

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.بله میتوانید دادخواست اعسار به دادگاه تقدیم نمایید و دادگاه رسیدگی ،در صورت اثبات اینکه شما مالی ندارید حکم به اعسار شما صادر میگردد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که ملک به نام پدر شما باشد اصلاً اداره ثبت آن را توقیف نخواهد کرد �یکن با توجه به توضیحاتی که شما ارائه کرده‌اید ظاهراً آن ملک به نام شما بوده که در قبال مهریه بازداشت شده است لذا با توجه به این توصیفات اگر ملکی به نان شما توقیف شده باشد شما می بایست اثبات کنید که جزء مستثنیات دین می باشد و گرنه اجرای حکم از محل فروش آن ملک تامین می گردد