مشاوره حقوقی رایگان - یافتن والدین واقعی

سلام بنده 22 ساله هستم و از نوزادی توسط یک خانواده از پرورشگاه به عنوان فرزندخوانده گرفته شده‌ام و در شناسنامه‌ی من نیز نام خانواده‌ی دوم ثبت شده
از انجا که از نشانی پرورشگاه خودم اطلاعی ندارم چگونه میتوانم برای یافتن والدین اصلی خود اقدام کنم؟
و اینکه ایا سند یا مدرکی از طرف پرورشگاه به خانواده‌ای که سرپرستی بنده را برعهده گرفتند داده میشود که بتوان از ان طریق اقدام کرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر ولیکن از طریق پرورشگاه خودتان شخصا می توانید پیگیری کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما حقوقی نیست . در عین حال از سازمان بهزیستی استعلام بگیرید