مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه از پدر بعد از 12 سال

با سلام،
آیا امکان گرفتن نفقه از پدری که هیچ گونه نفقه یا کمکی نکرده است امکان پذیر است لازم به ذکر است که پدر و مادر من 12 سال پیش به صورت توافقی جدا شده اند، که پدر نه مهریه نه هیچ گونه نفقه ای پرداخت نکرده و از آنجایی که شخصیت بسیار پرخاشگری دارد در طی این 12 سال ما سعی کرده ایم خبری از ما نداشته باشد. اما شرایط مالی واقعا فشار آورده و اطلاع داریم که ازدواج مجدد کرده و حتی حق بیمه عمری که مادر من آن زمان با کار کردن پرداخت کرده را دریافت کرده است.
و باید این رو عرض کنم که در طی این 12 سال حتی 1 ریال هم کمکی از ایشان به ما نرسیده.
و من به عنوان یک دختر تا به امروز چند جا مجبور به کار کردن همزمان بوده ام.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله اگر ازدواج‌نکرده اید و توسط محل کار بیمه نباشید میتوانید دادخواست مطالبه نفقه علیه پدر بدهید