مشاوره حقوقی رایگان - اول سرقت دوم تصادف سوم پارکینگ

باسلام و خسته نباشید خدمت شما عزیز ببخشید موتورم را به سرقت بردن تقریبا 01/10/1398 پنج ماه سوار شدم بنظرم شهرری هر گوشه اش فقط عکسی از موتور را نشان بدهید بهتان آدرس خانه من را میدهند برای اینکه خیلی تابلو بود موتور رنگ و بزرگی اش یکی از رفقایم دیده بود تصادف کرده بنده خدا با موتور من تا خودم را رساندم موتور را گذاشته بود در صحنه تصادف خوده طرف هم فرار کرده بود موتور من در حال حاضر پلیس
به پارکینگ انتقال داده و من نمیتوانم آزاد کنم موتورم را چون تمام مدارک موتور زمان سرقت داخل باکس بغلی موتور بودن. مدارک موتور کاملا هستن .. سند .. کارت موتور .‌. برگ سبز .. کارت سوخت .. حتی قولنامه دستی که به هنگام خرید نوشته بود ام داخل مدارک های که توی موتور هستن گذاشتم؟؟؟؟؟؟لطفا خواهشن کمکم کنید راه حل بهم بدهید تا بتوانم موتورم را آزاد کنم بخدا پول سه ماه کارکردم را دادم تا توانستم بخرم خدا بالا سرشاهده پوله کارگریمه هفت ماهه پیاده بجان بچه ام از خانه تا محل کارم میروم ..بچه هام دل به آرزو موتور سواری هستن

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

اگر بیمه دارین که دیه تصادف از بیمه پرداخت میشه هر مرجعی که دستور توقیف داده درخواست رفع توقیف کنید بعد از پروسه ادری موتور آزاد میشه