سلام دادگاه در موضوع ملاقات فرزند، طبق مصلحت کودک تصمیمگیری میکند هرچند نظر دختر 9 سالهتان در تعیین مدت و نحوه ملاقات بیتأثیر نیست، اما دادگاه الزاماً تابع نظر فرزند نیست، ولی معمولاً در این سن، تمایل و خواسته کودک را لحاظ میکند. اگر فرزند صرفاً ملاقات محدود (مثلاً هفتهای دو ساعت) را قبول دارد، میتوانید این موضوع را در دادگاه مطرح کنید و در صورت لزوم، نظر مشاور دادگاه خانواده گرفته میشود. در مواردی که کودک نسبت به ملاقات مقاومت جدی دارد، دادگاه میتواند ملاقات را محدود، مشروط یا با حضور شخص ثالث (مثل مرکز ملاقات یا مددکار) تعیین کند.
بادرود دادگاه مسئول تعیین مدت و نحوه ملاقات است، اما نظر دختر 9 ساله شما میتواند در تصمیمگیری تأثیرگذار باشد، بهویژه اگر با دلایل موجه (مثلاً مسائل عاطفی یا روانی) همراه باشد. اگر او فقط مایل به 2 ساعت ملاقات در هفته است، این موضوع میتواند به دادگاه ارائه شود و قاضی با بررسی شرایط، ممکن است این مقدار را تأیید یا تغییر دهد.
سلام. طبق ماده 1174 قانون مدنی(دادگاه) تعیین کننده مدت و شرایط ملاقات فرزند با پدر است (نه خود کودک) اما دادگاه به نظر کودک 9 ساله نیز توجه میکند. توصیه میشود که از قاضی تقاضا کنید مستقیماً با کودک شما صحبت کند و تمایل کودک به ملاقات کوتاه با پدر را به طور مکتوب در صورت جلسه ذکر کند.
دختر 9 ساله خود انتخاب حضانت و ملاقات میکند مگر احراز عدم مصلحت ایشان در محکمه
سوال پاسخ داده شده
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.