مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه آپارتمان

با سلام بنده یک واحد آپارتمان را در مهر ماه نود و هفت یکساله به فردی اجاره دادم در مهرماه نود و هشت با ظهرنویسی قولنامه و امضای دو شاهد شش ماه دیگر تمدید کردم که انقضای آن به شیوع کرونا برخورد کرد و من تخلیه ی واحد را به علت نیاز شخصی خواستم البته دو ماه قبل با ارسال اظهارنامه ای نیت خود را به ایشان ابلاغ کردم. مستاجر دوباره درخواست کرد یک ماه دیگر تمدید کنم تا او مسکنی دیگر پیدا کند بنده قبول کردم که قرارداد قبلی در حضور دو شاهد ابطال و قرارداد یکماهه جدیدی تا اردیبهشت 99 با امضای دو شاهد منعقد کردیم اما متاسفانه در پایان این مدت تا حال حاضر مستاجر سه ماه اجاره نداده و بخشنامه کرونا را دستاویز خود قرار داده و نه تخلیه می کند و جواب احضاریه ی شورای حل اختلاف شهرمان را مبنی بر حضور در آن شورا را نداده است. بنده دستور تخلیه از شورا گرفته ام اما دایره اجرا حکم را صادر نمی کند و رییس دادگستری شهرمان که قاضی شورا است می گوید بخشنامه کرونا برایم مبهم است و از استان استفسار مفهوم آن را خواسته ام و استان هم می گوید ما هم از تهران تفسیر آن را طلب کرده ایم باید منتظر بمانید تا جواب بیاید. حال من بین زمین و آسمان مانده ام با مستاجری فرصت طلب که نه اجاره می دهد و نه به فرمان احضار شورا اعتنا می کند و حتی هزینه های انشعابات و شارژ را نمی دهد مگر وقتی برای قطع بیایند. حال تکلیف بنده چیست؟ حتی از فروش آن نیز پرهیز دارم.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

شما پیگیراجراییه صادره باشید وبرای اجورمعوقه دادخواست مطالبه مطرح کنید