مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام، من در یک اپارتمان 68 متری طبقه اول هستم که خب حیاط یه دربداز پارکینگ دارد من قصد دارم از بالکن واحد خودم به حیاط راه ورودی بزارم و قسمت کوچیکی از حیاط رو اختصاصی کنم میخواستم بدونم این کار ممکن هستش اگه 3 واحد دیگه موافقت کنن برای اینکار ؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

باسلام مشاعات آپارتمان متعلق به همه مالکین هست وتعبیه درب ورودی بایستی مطابق بانقشه وپروانه ساختمان باشد درهرحال شایددرصورت اخذمجوزقانونی برای تعبیه درب وموافقت کتبی کلیه مالکین بتونیدفقط ازحیاط استفاده کنید ولی این نمیتونه دلیل مالکیت شمابرحیاط مشترک تلقی بشه