مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال به شغلی متفاوت با حکم پیمانی

سلام.
اینجانب با استخدام پیمانی در شهرداری مشغول بکار هستم.
حکم استخدام پیمانی کارشناس بازرسی و نظارت بوده (فوق لیسانس مدیریت اجرایی ) ولی شهردار منو 4 ماه اول استخدام با ابلاغ کتبی به واحد سرمایه گذاری فرستاد. بعد 3 ماه بدون حکم ابلاغ منشی دفتر شهردار فرستاد .. بعد از 3 ماه به عنوان کارمند به واحد اسکن پرونده های ملکی (it) فرستاد و از هم پستهای خود هم بیشتر از 1 میلیون کمتر دریافتی دارم.
الان برای گرفتن پست سازمانی ام ( کارشناس بازرسی و نظارت ) چکار باید انجام بدهم؟؟؟؟
باید به دیوان برای گرفتن پست سازمانی مندرج در حکم پیمانی شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. براساس قرارداد استخدامی اکر شهرداری ملزم شده که شما را در شغل به خصوصی و در جایگاه مشخصی به کار بگیرد که میتوانید مطالبه کنید اما اگر غیر این باشد، حق با کارفرما خواهد بود