مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام
من حدود 10 ماه پیش خودرویی خریدم که فروشنده در ان زمان اقرار داشت ماشین فقط سه تیکه رنگ دارد که این مورد در قولنامه هم ذکر شده،جمله "به رویت خریدار رسیده است" در متن قرارداد هست

الان بعد از گذشت 10ماه خودروی مذکور رو به شخص دیگری فروختم که مشخص شده ماشین 2تیکه میباشد، یعنی نصف ماشین از عقب تعویضی میباشد (کف صندوق و حتی کف صندلی عقب) در متن قرارداد به سه تیکه رنگ بودن ماشین اشاره کرده ولی به تعویضی بودن نصف اتاق اشاره ای نکرده
سوالم اینه که از کسی که ماشین رو بمن فروخته میتونم شکایت کنم و درخواست ضرر و زیان داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمدعلی ناصرالاسلامی

جناب آقای محمدعلی ناصرالاسلامی :

سلام بله بواسطه خیار عیب پنهان اقدام کنید