مشاوره حقوقی رایگان - ابعاد پارکینگ

با سلام بنده پس از خرید یک واحد اپارتمان همراه با پارکینگ اختصاصی به علت نصب شیشه دود بند در پارکینگ و عدم توجه مهندسین مربوطه به این موضوع ، ابعاد ارایه شده در نقشه تفکیکی و سند مذکور برخلاف ضوابط شهرسازی و به طول 4 متر بوده ( و عملا قابل استفاده به صورت قانونی ) که از دید شهرداری نیز پنهان مانده است . جهت اصلاح آن چه اقدامی باید کرد

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

میتوانید پس از تامین دلیل ‌و اخذ نظریه کارشناس مبنی بز اثبات ادعای شما دادخواست اخذ ما بعد التفاوت مبیع بدهید