مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام. بنده خانه خود را در تاریخ 98.12.10 به مدت 16 ماه که بشود 99.4.10 به مستاجری داده ام.
از اون روز تا حالا نه کرایه داده و نه جواب تلفن می دهد.
در قولنامه اصلی نوشته شده به ازای هر روز دیر تخلیه کردن 60 هزار تومان جریمه. بالاخره در تاریخ 99.4.18 به بنگاه امد و گفت تا 60 درصد پول پیش را نگیرم تخلیه نمیکنم. ما هم قبول کردیم و یک برگه در حضور مشاور املاکی نوشتیم که از تاریخ 99.4.22 به ازای هر روز تخلیه نکردن مبلغ 100 هزار تومان جریمه و ایشون هم امضا کردن. هنوز خالی نکردن. علتش هم میگن من هیچی جریمه نمیدم حتی یه دفعه که اصرار کردیم خانه را ببینیم و کلید را بگیریم کلید را از قصد به ما اشتباه داد و نمیتوانیم وارد خانه شویم. الان هم عین خیالش نیست که بره تسویه بیاره. من الان 10 شهریور دادگاه دارم. بنظرتون دادگاه حق را با توجه به مسائل کرونا و اتفاقاتی که بین ما افتاده به ما می دهد یا خیر؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با عنایت به بخشنامه اخیر ریاست محترم قوه قضاییه �عیت خاص کرونا در صورتی مانع تخلیه ملک می‌گردد که مستاجر به تمام تعهدات قانونی و قراردادی خود عمل نموده باشد و با توجه به این توضیح شما نگران نباشید و سعی کنید به اثبات نماید که مستاجر نه‌تنها اجاره را پرداخت نکرده بلکه صورتجلسه ماهیانه مبلغ مشخص به عنوان خسارت را وضعیت خاص ناشی از کرونا صرفاً در خصوص مستاجر هایی که تخلف نکرده باشند موثر است لذا شما سعی کنید اثبات نمایید که مستاجر ضمانت تخلف از پرداخت اجاره بها نسبت به تخلیه ملک در موعد مقرر نیز تخلف نموده و جریمه ها نیز پرداخت نکرده است �ا با اطمینان خاطر به دادگاه بروید چرا گروه‌های تخلیه به نفع شما صادر می شود سعی کنید با مستاجر توافق نکنید چرا که اگر توافق کردید باز هم به مشکل خواهید خورد