مشاوره حقوقی رایگان - سوزاندن سیم کارت

با سلام.
با من تماس گرفته شده و گفتن از آگاهی هستیم، که یک سیم کارت به نام شما هست و ازش اخاذی شده. سریعا برید سیم کارت رو بزنید به نام آقای فلانی. من رفتم خدمات سیم کارت و گفتن دو تا سیم کارت به نام من ثبت شده با دو تا سیم کارت تماس گرفتم. یکیشون گفت، سیم کارت رو خریدن ولی سند نزده. اون یکی شماره هم خاموش بود. الان من باید برم هر دو تا رو بسوزونم؟ یا برم شکایتی چیزی کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قبل از هر اقدامیاز آگاهی جویای جزئیات شوید در آنصورت میتوان دقیقتر به شما مشاوره داد