مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک

سلام. در مزایده نوبت دوم در سال 95 شرکت و برنده شدم و سند شش دانگ چند ماه بعد به نام من زده شد. مبلغ محکوم به 720 میلیون تومان و قیمت کارشناسی ملک یک میلیارد و ششصد هزار تومان بود. اکنون محکوم علیه پرونده، دادخواستی داده مبنی بر رعایت نکردن ماده 51 احکام مدنی که می بایستی بخشی از ملک معادل بدهی به مزایده گذاشته میشد نه تمام شش دانگ. قاضی ناظر بر دادگاه وقت طبق ماده 131 به هر میزان از نظر مقدار فروش شش دانگ را تایید نموده است. سوال من این است که محکوم علیه میتواند از این ماده 51 برای باطل کردن مزایده و سند استفاده نماید. مزید اطلاع، محکوم علیه در مزایده اول که شش دانگ فروش گذاشته شده بود صورتجلسه مزایده را بدون اعتراض امضا و تایید نموده بود.
تشکر.

پاسخ ها :

ابطال مزایده ملک ماده 51 احکام مدنی برنده شدن در مزایده ملک برنده مزایده مزایده ملک مزایده