مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث

سلام،خسته نباشید. پدر و عموی بنده یک خانه پدری دارند که به نام مادرشان زدند.
حالا اتفاقاتی افتاده و یک دعوای خانوادگی راه انداختن که مقصر هم عموم هست. کل فامیل میدونن ولی مادربزرگ من طرف عموم رو گرفته از بچگی هم بیشتر به اون و خانوادش توجه میکرد و نسبت به ما خوب نبود.
خلاصه که مادربزرگم هم از سر ناراحتی و این که بین فامیل رسوا شدن و مشخص شد کی مشکل داره، میخواد برای جبران این کار، خانه ای که ما هم ازش سهم داریم رو کامل به اسم عموم بزنه.
لطفا کمکمون کنید.
چه راهی هست که ما بتونیم حقمون رو بگیریم؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام - فرمودین الان سندبه اسم مادربزرگتان هست اگرمالک رسمی هست پس نمیشه مانع انتقال سندشدمگراینکه بتونیدبادلایل قانونی سندمذکورراباطل کنید

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

سلام، اگر مادربزگ تان در سند رسنی مالک بلاقید و شرط باشد مانعی برای انتقال مایملکش به دیگران اعم از فرزند و غیره ندارد،