مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه غرامت حادثه حین خدمت سربازی

باسلام. بنده حدود 9 ماه قبل در پاسگاه محل خدمت دچار حادثه شده و دچار شکستگی و جابجایی مهره ال 5 شدم. منجر به جراحی در بیمارستان ناجا و تعبیه 6 عدد پیچ و مهره شدم. با توجه به تکمیل فرم های مربوطه و تشکیل کمیسیون بدوی و تایید موضوع، شورای عالی ناجا اعلام کرده به دیسک کمر بیمه تعلق نمیگیرد. در صورتی که با توجه به مستندات و مدارک پزشکی و گزارش اتاق عمل، بنده دچار شکستگی شدم و شکستگی نیز شامل دیه می شود. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مطالبه غرامت حادثه در حین خدمت سربازی مطالبه غرامت حین خدمت سربازی حادثه حین خدمت سربازی غرامت سربازی دیه سربازی سربازی