مشاوره حقوقی رایگان - دیه و غرامت پارگی رباط صلیبی پا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران محترم.
بنده سرباز نیروی انتظامی هستم. حین ورزش صبحگاهی بر اثر سر خوردن و افتادن، دچار پارگی رباط صلیبی شدم در همان لحظه صورتجلسه شد و گزارش مرفوک برایم زدند. بعد از دو هفته عمل جراحی رباط را انجام دادم. الان بعد از گذراندن کارهای اداری و کمیسیون پزشکی رای بر این شد که بنده 8% معلول خدمتی شدم و به دو بیمه نامه ... و ... ارجاع شدم. آیا دیه به من داده خواهد شد یا فقط غرامت تعلق میگیرد؟ چون من بعد از گذر قریب به ده ماه الان زانو هایم صدا میده و درد میکنه. اگر فقط غرامت باشد، امکان شکایت یا اعتراضی هست؟ ممنون از مشاوران سایت دادراه.

پاسخ ها :

علی اکبرحیدری گرجی

علی اکبرحیدری گرجی :

استان :

طبق ماده 17 قانون مجازات اسلامی دیه برای جنایت عمدی و غیرعمدی در نظر گرفته می شود با توجه به این که جنایت یا عمل مجرمانه از طرف شخصی اقدام نگردیده مشمول دیه‌ نمی شوید