مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات ملک اجاره ای

سلام. بنده 3 سال است که مغازه ای را اجاره کرده ام.
مالک، کرکره را زمانی که من مستاجر بودم برقی کرد.
اکنون بعد از 3سال موتور کرکره سوخته.
هزینه به عهده من مستاجر است یا مالک؟
ممنونم از سایت خوب شما.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام -برابر مقررات تعمیرات کلی واساسی برعهده موجربوده وهزینه های جزیی که برای استفاده بهترازمورداجاره هست برعهده مستاجرهست درموردکرکره برقی بنظرمیرسدکه جزوهزینه های اساسی نبوده وبرعهده مستاجرباشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با لام هزینه هایی که برای حسن انتفاع از عین مستاجره لازم میشود بر عهده مستاجر است و هزینه های مربوط به اصل بنا برعه ه موجر