مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته

با سلام و احترام. من قرارداد مشارکت 6 ماهه با شخصی بستم و ماهیانه مبلغ سود قرارداد رو گرفتم. مبلغ 30 میلیون تومان قرارداد بوده و مبلغ 90 میلیون سفته گرفتم. الان 3 ماهه از قرارداد گذشته و امروز فردا میکنه و اصل پول رو نمیده. چطور میتونم سفته ها رو اجرا بزارم. باتشکر

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

سلام شما میتونید برید بانک ملی سفته ها رو واخواست بدید بعد هم میتوانید از طریق اجرایات ثبت اسناد و هم از طریق دادگاه اقدام به مطالبه سفته بگید