مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام. در دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را درخواست نکرده ام. ادله جهت تامین اسناد اداری موجود نزد سازمانهای دولتی است؛ که خواستار صورت برداری و ملاحظه آنها شده ام. این امر از طریق استعلام قضایی میسر است. شورای حل اختلاف ملزم به پرداخت هزینه کارشناسی می نماید؟ راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

تامین دلیل با جلب نظر کارشناس هزینه کارشناسی تامین دلیل تامین دلیل