مشاوره حقوقی رایگان - احداث چاه آب در آپارتمان

با سلام.
بنده در مجتمعی 6 واحدی ساکن و مالک می باشم. اخیرا همسایگان پیشنهاد احداث چاه در حیاط مجتمع را به دلیل نیاز برای آبیاری باغچه ( کمتر از 50 متر باغچه در کل ملک) و شستشو و پر کردن استخر، مطرح کردند. با مخالفت اینجانب و یکی دیگر از مالکین مواجه گردید. دلیل مخالفت بنده هم تشخیص عدم نیاز و به صرفه نبودن هزینه ها می باشد. مدیر مجتمع بدون کسب اجازه از دو واحد اقدام به حفر چاه نموده است. و در حال حاضر ایشان و مالکین 3 واحد دیگر، تقاضای پرداخت سهم دو واحد مخالف را در هزینه های احداث چاه دارند. سوال بنده این است آیا حفر چاه در محوطه ملک مسکونی در تهران اساسا قانونی می باشد؟ و در صورت غیر قانونی بودن آیا بنده ملزم به پرداخت سهم هزینه بر اساس قانون تملک آپارتمان ها هستم یا خیر؟

با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر ملزم به پرداخت نیستید درضمن شکایت هم میتوانید بکنید خسارت هم ایضا