مشاوره حقوقی رایگان - قرار توقف رسیدگی در دادگاه تجدید نظر

باسلام
در دادگاه حقوقی براساس یک قرارداد خصوصی از طرف مقابل شکایت کردم که دادگاه بنفع من رای داد .
آن شخص اعتراض و پرونده به تجدید نظر رفت و بعد در دادگاه کیفری علیه من شکایت کرد که قرارداد را جعل کرده ام و یک نامه برای تجدید نظر آورد که بعد از چند روز برآیم پیام آمد (قرار توقف رسیدگی تا نتیجه دادگاه کیفری) تا اینکه بنده در دادگاه کیفری منع تعقیب خوردم و شکایت ایشان رد شد و رای قطعی شد.
من دادنامه قطع منع تعقیب را روی پرونده تجدید نظر گذاشتم.
حالا بعد از یک ماه از دادگاه تجدید نظر با رمز شخصی خودم از سامانه ثنا روند پرونده تجدید نظر را پیگیری کردم که نوشته ( قرار مورد اعتراض نقض و قرار صادر شد. )
خواستم لطفا بفرمایید منظور قرار توقف رسیدگی نقض شده یا اینکه رای بدوی !!
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

قرار توقف يعني ادامه رسيدگي و احيانا منوط به صدور نتيجه نهايي از دادگاه ديگر است قرار جديد تجديد نظر يعني قرار توفقف منتفي و تصميم نهايي گرفته شده